-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Szerintem a kínai rendelésnél valami jól ismert branden kivül nagyon necces mást rendelni, mert a szoftver full gatya less rajta. Ráerőszakolnak valami droid verziót és vagy megy rendesen vagy nem. Én rendeltem anno kintről THL telefont és talán Teclast X98 Tab-ot, ami persze nem is a legalja, de folyamatos összeomlások voltak és vannak is rajta.
Nem mondom ,hogy nem használható, de van, hogy spontán összeomlanak az alkalmazások. Játékok mondjuk megakadnak, befagynak egyet és ilyenek.
Ezt minenképp érdemes szemelőtt tartan, ha valami kínai noname brand-re megy rá az ember. Hiába az erős hardver, sajnos ha nincs rendes szoftver és support mögötte akkor sokra nem mész vele...
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Nem tudom Galaxy TAB S2-t vegyek vagyt mediapad m3-mat.
Szerintetek? Egy S2 már van itthon, csak kellene még egy és most nem tudom melyik legyen.... -
Zebu
addikt
Sziasztok!
Egyik kollégám szeretne tabletet. Kínából megrendeljük simán eznem akadály. Egyedül az anyagiak az. Áfával együtt jó lenne ha 40-be beleférne. Tehát 30 Körüli ár az ami játszik.
3G nem szükséges, kijelző méretről még nincs infom. Ami fontos, hogy Android legyen rajta és legalább 1GB RAM. Nem lenne rossz 4 mag semBelefér vajh ilyen? Most kezdek körbenézni a kinti webshopokban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Renault, Dacia topik
- DOOM - The Dark Ages
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest