Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Szerintem a kínai rendelésnél valami jól ismert branden kivül nagyon necces mást rendelni, mert a szoftver full gatya less rajta. Ráerőszakolnak valami droid verziót és vagy megy rendesen vagy nem. Én rendeltem anno kintről THL telefont és talán Teclast X98 Tab-ot, ami persze nem is a legalja, de folyamatos összeomlások voltak és vannak is rajta.
Nem mondom ,hogy nem használható, de van, hogy spontán összeomlanak az alkalmazások. Játékok mondjuk megakadnak, befagynak egyet és ilyenek.
Ezt minenképp érdemes szemelőtt tartan, ha valami kínai noname brand-re megy rá az ember. Hiába az erős hardver, sajnos ha nincs rendes szoftver és support mögötte akkor sokra nem mész vele...
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Nem tudom Galaxy TAB S2-t vegyek vagyt mediapad m3-mat.
Szerintetek? Egy S2 már van itthon, csak kellene még egy és most nem tudom melyik legyen.... -
Zebu
addikt
Sziasztok!
Egyik kollégám szeretne tabletet. Kínából megrendeljük simán eznem akadály. Egyedül az anyagiak az. Áfával együtt jó lenne ha 40-be beleférne. Tehát 30 Körüli ár az ami játszik.
3G nem szükséges, kijelző méretről még nincs infom. Ami fontos, hogy Android legyen rajta és legalább 1GB RAM. Nem lenne rossz 4 mag semBelefér vajh ilyen? Most kezdek körbenézni a kinti webshopokban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest