- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
atka02
újonc
Sziasztok!
Mostanában szeretnék tabletet venni és néztem egy számomra megfelelőt, a márkát nem ismerem és sehol se találok jó értékelést hátha valakinek van valami tapasztalata a géppel kapcsolatba bármi jöhet megköszönném. A gép neve GoClever Tab r106 ez egy 10"-os 2magosprocival(1,6 ghz) 1 gb ram 1280x800 felbontással elől hátul kamera(nem túl jó de nekem ez nem is fontos) az aksiján meglepődtem 8000 mAhez tetszett bár nem tudom hogy azért ilyen sok mert sokáig bírja vele vagy csak simán sokat fogyaszt. Na mindegy nem ragozom tovább bármilyen vélemény tapasztalat jöhet róla. Ja és 46 838 Ft bruttó áron megvehető PC landen
ja és persze még az is érdekelne milyeneket ajánltok 50ezer alatt, itthon szeretném megvásárolni, kijelzője minimum 8" mert főleg filmezésre videó nézésre böngészésre használnám. Előre is köszi a válaszokat !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest