-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
atka02
újonc
GoClever mennyire megbízható márka?
-
atka02
újonc
Sziasztok!
Mostanában szeretnék tabletet venni és néztem egy számomra megfelelőt, a márkát nem ismerem és sehol se találok jó értékelést hátha valakinek van valami tapasztalata a géppel kapcsolatba bármi jöhet megköszönném. A gép neve GoClever Tab r106 ez egy 10"-os 2magosprocival(1,6 ghz) 1 gb ram 1280x800 felbontással elől hátul kamera(nem túl jó de nekem ez nem is fontos) az aksiján meglepődtem 8000 mAhez tetszett bár nem tudom hogy azért ilyen sok mert sokáig bírja vele vagy csak simán sokat fogyaszt. Na mindegy nem ragozom tovább bármilyen vélemény tapasztalat jöhet róla. Ja és 46 838 Ft bruttó áron megvehető PC landen
ja és persze még az is érdekelne milyeneket ajánltok 50ezer alatt, itthon szeretném megvásárolni, kijelzője minimum 8" mert főleg filmezésre videó nézésre böngészésre használnám. Előre is köszi a válaszokat !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kés topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Formula-1
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest