- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
LacBp
tag
Sziasztok!
Került hozzám egy MID tablet. legalább is első ránézésre. Kerestem a neten, de nem találtam pont olyan képet, mint ami nekem van.
Olyasmi int ez :
de a kis gomb matt ezüst, kerek alakú, és egy óra járással ellentétes irányba mutató nyíl van rajta 10 órától 2 óra felé.A problémám az vele, hogy megnyomom a bekapcs gombot. Utána megjelenik egy földgömb, majd egy zöld Android felirat, ahol az "a" betű a "droid "hasában" van. a felirat alatt a képernyőn végig futó 3 sávos zöld csík . 4 fényes ponttal. Aztán bejön az ezüstös android felirat
amin "futkos a fény" és más nem történik. Néha mintha villanna egyet, de folytatja tovább. Mintha valami rossz ciklusba került volna bele.
10mp -es kikapcsolás után is magától elindul. Kikapcsolni nem lehet, csak ha lemerül.A 10mp kikapcs, majd volume up down egyszerre nyomás és bekapcs -ra kiad egy menüt.
1> erase user data partition
2> enter adfu
3> upgrade firmware from sdcard
4> exit menuaz elsőt próbáltam, semmi változás... Az sdkártyás módszert kipróbálnám, de ahhoz tudni kellene, hogy milyen típus, és mit tegyek a kártyára , és hogyan

Valaki tud egy picit segíteni?
Köszönöm!
ui: elnézést hogy ilyen "óvodás" módon írtam le az elejét, de szerintem így érthető.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Direct One (műholdas és online TV)
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX