- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
,,ha jön a kolléga, és érdekli, akkor meg lehet neki mondani, hogy még nem kapható, és kész! Nem ismertem magamra, ezért kérdeztem!"
Na pont ez a baj, hogy a "felbuzdítás" úgymond az ilyen linkekkel, holott ezt a tabletet ilyen formában sosem találod meg (hiszen mint írtam is, itt nem egy konkrét modell van, hanem egy konfigurálható verzió). Tehát aki venni akar 1000, vagy több tabletet, az megkeresi őket, kiválasztja a házat, a RAM típusát, a háttértár méretét, etc, majd a saját nevével piacra dobja. Ez a link tehát maximum a brand márkáknak lenne érdekes, de nem hiszem, hogy ők ide járnak vásárlási tanácsokért, hogy mit hozzanak be.Tehát a linkeddel maximum néhány értelmetlen kérdést szülsz majd azoktól, akik feltételezik, hogy ez bizony megvehető a linkelt formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest