-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
Nos. Ebben a percben érdeklődtem utána a Wayteq Xpad 70-es tabletnek speedshopéknál - de még nincsen belőle - viszont várhatóan késő délután már lesz nekik. Feltéve ha megjön addigra a szállítmány!
Ellenben azt a tájékoztatást adták nekem, hogy a készülékből egyelőre nem lesz úgymond "kiállított darab" amit lehetne fogdosni, kipróbálni, stb. Így viszont nem tudom, hogy milyen módon tudnám megtekinteni azelőtt, hogy még megveszek egy ilyet...?!
Kár, mert leteszteltem volna igazán egy kicsikét..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest