Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
tablet előtt állok, ezt néztem ki: Pipo M9Pro 3G és minden benne van, ami nekem számított.
A kérdéseim a következők lennének, ha tudtok segíteni:
1) 4.2-re upgrade megy-e (és várhatóan tovább?)
2) mit gondoltok a hardverről, combos ? Bár nem játszanék rajta, röccenésmentes lapozásra vágyom, sok futó alkalmazással a háttérben
3) hobbi fotósként a kijelző fontos volt.. ez tökéletesnek tűnik (szóljatok lsz, ha gáz)
4) sokat vagyok úton, akksi 4-5 órára simán elég, jól látom ?
5) 3G: ez CSAK 3G, vagy olyan modul, ami 3G hiányában képes EDGE-re vagy urambocsá, GPRS-re (még ha tetű is) ? Gondolom 3G gyűjtőfogalom alatt a HSDPA értendő.. vagy az már nem ?
6) usb pendrive-ot bele tudok dugni vhogy ? (vagy fényképezőmmel összekötni, hogy a rajta lévő fájlokat áthúzzam)..
7) TF card: Transflash lenne ? (Jó ez nekem ?Legutoljára mintha vmi ősrégi Motorola telómba lett volna ilyen..)
8) angol mint felület nyelv tökéletes, de magyar bevitelt tud a billentyűzet vajon ? (ékezetek)
9) Milyen hátulütője van egy ilyen tabletnek ? Speckók alapján komoly tudás, élmény persze ki tudja (lehet volt már itt tesztelve?), de mi lehet számomra olyan, ami miatt lebeszélne bárki is róla ?Számoztam őket, könnyebb válaszolni amelyikre tudtok.
Bocs, ha hülyét is kérdeztem, tabletben iszonyatosan semennyire sem vagyok otthon.Nagy köszönet !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest