Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Nekem iGom van csak még a régi verzió, anno 20k volt csak Mo.szág.....

Karma: sokat olvasok, kis megszokás után, még a PDA is jobb mint a papír, /mobipockettel/ , mert nálam lehet sok könyv, nem a legérdekesebb résznél fogy el a nálam lévő kötetszám stb. Regényeknél rendben is lenne a mobipocket, de más jellegű kiadványoknál sajnos nem. Keresni benne nem jó, ábrák, képek nemigen játszanak... Sok olyan könyv van, ami már papíralapon nem is hozzáférhető, nincs újabb kiadás belőle, nem hordhatok magammal húsz kiló könyvet, ilyesmik....
Az iPad ellenben azért nekem drága lenne olvasónak, az epapírosok meg nem mutatnak színeket, holott sokszor az is lényeges lenne.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- RedMagic Astra
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX