Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Luissimo #3484 üzenetére
Nem volt szó arról, hogy nekem mi a lényeg, én egyszerűen csak annyit mondtam, esetleg fontolja meg a már nem sokkal drágább Tab-ot, és ha érdemesnek látja, költsön rá. Egy szóval nem mondtam, hogy inkább Tab-ot kéne venni, csak az a jó, muszáj a GPS, stb - csak felhívtam a figyelmét az alternatívára.
Ráadásul azt is mondtam, hogy érdemes lehet használtan venni.Én még gondolkodom rajta, de úgy vagyok, hogy ha ennyit kiadok, akkor lehetne benne minden, ráadásul nem androidos telóm van. És, ahogy egyre olcsóbb egy Tab, egyre inkább elgondolkodtat. Nem vagyok a kínaiak ellen sem, csak hát ha pont az a szar, amit én kapok, akkor az hatalmas szívás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest