Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szebbnapot.
köszi de keresőm nekem is van, csakazthittem, hogy tudsz valami tuti vételt.
Merthogy a belinkelt kütyük
1, drágábbak az általad emlitett árnál.
2, a felsorolt szempontjaidat mindegyik alulról sem teljesiti, mindből hiányzik valami azok közül, amiket felsoroltál.
Vagy a memoriája kevesebb , vagy nemtud USB OTG HOST módot vagy nincs benne GPS.Ami mindezeket tudná és még GSM modulis van benne, azok inkább 400 dollárnálkezdődik.
És sajnos nembiztos az sem, hogy melyik eladoval probálkozol, mert láttam én a Dropad A8 -at, 169 dollárért, de mikor meg lett rendelve, akkor kiderült, hogy az a muki már nincs is a seller-ek listáján, és igy az oldal ( DHGATE) vissza is utalta a pénzt.
Ezután keresnikellett egy másik eladót, aki normális áron adta a kütyüt, végül 220 dolcsiért meg lett rendelve és egy hét alatt a kezemben volt Shenzenből, a csomagra rá volt irva, hogy Gift, értéke 41 $, tehát taxfree.
Ezt is a tabletről írom most.
Nagyon jó kis kütyü, a gps-en és a gsm modulon kívül minden benne van, ami kell.
SZERINTEM ENNYI PÉNZÉRT INGYEN VAN. :-) :-) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX