-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Pont egy ilyen van nálam. Az adatokban van egy-két érdekes dolog:
- A cpu sebessége 900valamennyi volt, amikor meglestem egy alkalmazással.
- A szabad RAM 130-180MB között mozog úgy, hogy csak egy böngészőt raktam fel.
- Egy másik leírásban max. 16GB-ig bővíthető az SD.
- A 3G külső modemmel vehető igénybe - nem próbáltam mert nincs modemem.
- Az aksi nem tudom, hogy tényleg ekkora kapacitású-e, mert az android system info mintha 1400-at írt volna rá anno. Egyszer leteszteltem, folyamatos wifin 9,5 órát bírt a lemerülésig úgy, hogy direkt csak óránként néztem meg rajta egy postafiókot, a többi időben a képernyő le volt kapcsolva de a wifi akkor is ment.
- Nem tudom, hogy fontos-e a skype. De a legújabb rom-al nem megy, viszont van olyan amivel igen - ezt írják is a rom topicjában.
- A flash 10.2-es, minden gond nélkül megy rajta.
- A sebessége rendben van, a gmail néha nem szinkronizál.Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest