Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
fateless
üzenetére
Alapvetően nem mi kezdtük el zárt rendszernek hívni, hanem a sajtó, tehát csak egy fogalomzavart terjesztünk tovább.. Elég csak rákeresni, hogy "ios zárt rendszer".
De a lényeg az egészben:
Ha valaki csak azt akarja, hogy megveszi és használja, akkor mondhatni nincs nála jobb gép. Nekem másra van szükségem és lehet az illetőnek is. Én például tudom, hogy hiába akarnék kapcsolatot létesíteni a tab és a telefon között, nagy valószínűséggel nem menne és ezért már nem érzem azt, hogy valóban ipad-et kellene használnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX