- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovadika
üzenetére
Tudom mar felvetettek a samu tab 2 10.1 ,csak azert emlitem mert ez bar nem csucs hardver de korrekt ,gyors akadas mentes mukodesu,hosszu uzemideju tablet. Ha a sony erogepe bejon es csak net ,filmek meg ilyesmi lenne,es ha szereted kedvedre szabni a tableted kinezetet,boviteni a memoriat,esetleg pendrive vagy kulso vinyot is hasznqlnal akkor a sony a nyerobb,az alma nem kicsit zart ,egyen felulet,itunes hasznalata erosen javallott szinkronizalas,zenek atvitele...stb cserebe stabil,igaz amit fent emlitettem samu 2 het alatt egyszer fagyott meg egy,user error miatt...
Kovadika pl[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX