Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Pszihonaranc #32490 üzenetére
Szevasz!
Én nem azt állítom, hogy helyettesíteni tud egy laptopot, én olyan eszközt kerestem és találtam kiegészítőkkel, amely megfelel azokra a feladatokra amire használni akarom.
Ott látsz 2 kiegészítőt: egy sima kitámasztós tartót/védőt (igen praktikus) tablet méretét, súlyát alig növeli, de ha "gépelni" volna kedvem vagy sokat kell írni, "átmegy" a billentyűzetbe. Itt a válasz, hogy hogyan csatlakoztatom a billentyűt.. bedugom.
Amit nem látsz? van hozzá OTG-vel bluetooth stick, bármely BT-s eszközt fogadni tud. És akkor már fut rajta az IGO navigátor is.
Nem sok alkalmazást tudsz mondani, amit én nem tudok futtatni (jó, filmet nem fogok konvertálni), de amire használom elég.(DualCore, 1MB, IPS, 16MB FlashRom, 1024*600 már elég "öreg") Pl. utazás közben tanulok vagy e-book-ot olvasok. Erre meg a laptop nem jó.
És mindez a nem látható BT Stickel együtt cakkk-pakk 34e-ből megvan.... (És egy laptop?)
Nem hiszem, hogy van értelme vitázni mire való (arra hozni érveket mire és hogyan nem lehet használni), Amúgy egyetértek mesterségesen sulykolják, hogy kell ilyen, sokáig ellenálltam, vettem, vidáman használom.
És belefér télikabátom belső (nagy) zsebébe észrevétlen.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest