-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZiD
tag
válasz
Ateess #32103 üzenetére
Bár ez túl nő a belőtt kereten, de nekem meg ilyen lett:[link]
Digiprime-nál rendeltem mást, de 2 nap múlva hívtak, hogy az több hét/hónap lenne, mire szállítani tudnákÉs felajánlották ezt, a rendelt termék,és ennek az eladási ára között (95K-át fizettem érte)
Eddig minden ok, engem egyedül a hátlap csillogó anyaga zavar. (nem magával a műanyaggal van bajom) De inkább asszony használja, őt nem érdekli
+ nagyon ritkán 2x kell valamire rábökni, hogy vegyen 1-1 parancsot.
Viszont gyors, kijelző szép,fagyás még nem volt, wifi ok. Akku üzemidőt még nem vágom, tegnap 100%-ról indulva, net+yt használat,(nem folyamatos) most 48%-on áll folyamatos wifi kapcsolattal. Éjszakára kikapcsoltam talán(bár nem 100%
)
-
hamikike
tag
válasz
Ateess #32103 üzenetére
Nekem ez [link] van csak 3G nélküli, szintén e-digitalos (69000 Ft volt). Kb. egy hónapja van meg, eddig semmi problémám nincs vele, jó a képminőség, gyors,stb. (igaz nekem kizárólag olvasásra, netezésre, hírek, tv újság, stb olvasásra kell, néha film és fotók nézésére : eddig erre OK), sőt előtte két más típust is kipróbáltam, de visszavittem, mert mindkettőnek fagyásos problémái voltak. Ezzel ez eddig egyszer sem fordult elő.
Már megjelent rá a JB 4.1.1 frissítés, de még nem telepítettem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bittorrent topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged