Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
roberto211 #30927 üzenetére
szia
szaki nem vok,de próbálok pici támpontott adni
Én kb 1 hete hasonló kérdést feltéve([link]) ezt a választ kaptam több helyről is.(facebookos játékok "igénylik" a "komolyabb" technikai felszereltségű gépet. sajnos)
[link]
Azóta beszereztem a készüléket,és anyu tökéletesen el van vele.
Kapott bele egy 16os micro-sd t ,filmeknek (meg egy védőfóliát) és megvan az öröm.
tudom,árban feljebb van,de Én úgy gondolom,h a belépő szint(20-25 e ft) technikailag,"nem megfelelő" a mai net-es dolgok eléréséhez,futtatásához.
Ha megteheted,tedd mellé anyudnak azt a fennmaradó összeget,vagy várjatok és gyűjtsetek még picit.
(sztem csak gondod és bánatod lenne az "olcsó,belépő szintű" géppel.)
talán segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest