- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
tjb007 #29052 üzenetére
Értem, köszi...
Azért nehéz a választás, mert eddig bármelyik márkás gépről olvastam, Sony, Asus, Toshiba stb. mindnek van valami "betegsége" vagy hiányossága (hdmi) :gyenge wifi, nem olvassák be a külső eszközöket, vagy csak Fat-exFat fájlrendszert és még sok olyan panasz teszt leírásban és itt a fórumokban, ami szerintem egy 140ezer körüli gépnél felháborító...számomra.
Megértem, hogy egy kínai 30-40ezres gépnél kompromisszumokat kell kötni, de a magasabb kategóriánál azért elvárnám, hogy hibátlanul működjön.
Alig 1 hónapja kezdett el foglalkoztatni a téma, de nem tudok már dönteni, mert az a gép, amit szernék már sehol sem kaphatóaz újabb változataira meg nagyon sokan panaszkodnak. Alap dolgokkal gondja van, amit a régebbi még simán tudott.
Toshiba AT200-on gondolkozom most, a 300-at nagyon szidják, 200-ról nem sok hír van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest