Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz ugyeletes #25373 üzenetére

Túl szép hogy igaz legyen:D

Ipadalternative.com -ot innentől senkinek nem ajánlom. Megbízhatatlan sz@rháziak. Múlt héten vettem egy tabot, ma vagy holnap kellene megérkeznie. "In stock volt". Egy hétig kérdezgettem mikor küldik már, b@sztak válaszolni. 7végén végre jött egy válasz. Elmondtam nekik szépen, fejtsék már ki mit jelent néluk az "in stock" kifejezés és legyenek szívesek adják postára a tabot mert kénytelen leszek a PP-hez fordulni. Na elvileg hétfőn feladták. Csakhogy trackinget még mindig nem kaptam, tegnap az volt az utolsó üzink hogy mondjam már meg a rendelés számát, mert az ügyintéző nem tudja..LooOooL. Ma még várok, ha nem adnak trackinget megyek a PP-hoz. Még jó, hogy sokan dícsérték itt őket meg én is ajánlottam :U
    / mindezek tetejébe a Richard kapitány nevű taggal mailezek aki az oldal fórumán is osztja az észt. Kezdetben minden szövege után odarakta " I hope this help"...már nem:D De ma én fogom az üzim végére rakni amiben közlöm jeleztem megírom a PP-nek hogy megbízhatatlan majmok és elállok a vételtől ;]

Új hozzászólás Aktív témák