- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
bigdady #18656 üzenetére
Nálam volt egy ilyen Samsung 8.9-es tablet május környékén, s hát engem nem nagyon győzött meg. Nincsenek szabványos csatlakozói, se hdmi, se usb, szinte semmi. Usb is csak a samsung fordító csatlakozóján. Ez persze töltésre sem jó, másrészt elég körülményes rá bármit felpakolni. Azért hozták, hogy tegyem fel rá a Mama Mia-t. Hát mondanom se kell, hogy amíg a Samsung driverét nem teszed fel, addig szóba se áll veled. Utána is csak a kezelő szoftveren belül tudtam felmásolni rá a kért anyagot, amit persze nem oda tesz ahova te akarod, hanem ahová ő akarja. Szóval kezdő szintű felhasználóknak nem ajánlott, ha másolgatni is akarnak rá.
Akkor el is ment a kedvem a tabletektől. Gondoltam, hogy ha 100 fölött adnak ilyet, akkor milyenek lehetnek a gyengébb modellek.
Szerintem jobban jársz a Concore-dal, bár ez utóbbi még nem volt a kezemben, csak youtube-on láttam tesztet róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest