Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
Az megvan mindenkinek, hogy holnaptól 44.990 Ft a MyAudio Series 9 a Tescoban?
A napokban akartam venni egy ASUS TF300T tabletet (~115.000 Ft) csak vártam a MyAudio Series10 megjelenésére, hogy vásárlás előtt arról is olvashassak, esetleg megnézhessem.
(fontos szempontnak tartottam a 16:9-es képarányt a videók miatt, a 2 mag is hasznos, na meg a felbontása is baráti)A Series9 eddig nem is volt képben 60.000 Ft-ért (4:3, alacsony felbontás, relatív gyenge SoC), de basszus ez az ár ez elég jóféle, rendesen elgondolkodtam, hogy megéri-e az ASUS a 2,5 szeresét. Tudom, hogy az egy izomgép, sőt kb. össze se hasonlítható a kettő (BT, GPS, stb.), de mégis....
Ez az ár zavarba hozott, mint anno a ZTE Blade

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Apple iPad Mini 6 64GB, Szép állapot,
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX