Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Peat;) veterán válasz  lumpen_stex

üzenetére lumpen_stex

üzenetéreAz apple torkát el nem vágják, bár ők gyártják  . De az van annyira más rendszer, hogy meglegyen a külön világa. Az android már hány éves hány verziót és készüléket élt meg, mennyi vásárlóval bétateszteltették ezt a rendszert és máig nem lehet azt mondani, hogy na ez akkor már nagyon egyben van, csak most ért el egy korrekt szintet, mint kiderült legfőképpen akkor ha mégis olyan erős hardware van alatta mint a konkurenseknél...Android körül valahogy nagyobb hype alakult ki mint bármi másnál mobil fronton, beleértve almáékat is. Pl. üzleti célra szerintem nem éppen ideális választás és akkor most nagyon finom voltam. Játékban és multimédiában meg az apple a jobb, az gyakorlatilag már egy játékkonzol is. Lehet velem van baj de én nem érzem az az átütő erőt az androidban, nekem is tetszik, de semmiben sem különb számomra. Igaz én nem is írok programot, én a user szint vagyok, aki elszórakozik vele. . De az van annyira más rendszer, hogy meglegyen a külön világa. Az android már hány éves hány verziót és készüléket élt meg, mennyi vásárlóval bétateszteltették ezt a rendszert és máig nem lehet azt mondani, hogy na ez akkor már nagyon egyben van, csak most ért el egy korrekt szintet, mint kiderült legfőképpen akkor ha mégis olyan erős hardware van alatta mint a konkurenseknél...Android körül valahogy nagyobb hype alakult ki mint bármi másnál mobil fronton, beleértve almáékat is. Pl. üzleti célra szerintem nem éppen ideális választás és akkor most nagyon finom voltam. Játékban és multimédiában meg az apple a jobb, az gyakorlatilag már egy játékkonzol is. Lehet velem van baj de én nem érzem az az átütő erőt az androidban, nekem is tetszik, de semmiben sem különb számomra. Igaz én nem is írok programot, én a user szint vagyok, aki elszórakozik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Spórolós topik
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. De az van annyira más rendszer, hogy meglegyen a külön világa. Az android már hány éves hány verziót és készüléket élt meg, mennyi vásárlóval bétateszteltették ezt a rendszert és máig nem lehet azt mondani, hogy na ez akkor már nagyon egyben van, csak most ért el egy korrekt szintet, mint kiderült legfőképpen akkor ha mégis olyan erős hardware van alatta mint a konkurenseknél...Android körül valahogy nagyobb hype alakult ki mint bármi másnál mobil fronton, beleértve almáékat is. Pl. üzleti célra szerintem nem éppen ideális választás és akkor most nagyon finom voltam. Játékban és multimédiában meg az apple a jobb, az gyakorlatilag már egy játékkonzol is. Lehet velem van baj de én nem érzem az az átütő erőt az androidban, nekem is tetszik, de semmiben sem különb számomra. Igaz én nem is írok programot, én a user szint vagyok, aki elszórakozik vele.
. De az van annyira más rendszer, hogy meglegyen a külön világa. Az android már hány éves hány verziót és készüléket élt meg, mennyi vásárlóval bétateszteltették ezt a rendszert és máig nem lehet azt mondani, hogy na ez akkor már nagyon egyben van, csak most ért el egy korrekt szintet, mint kiderült legfőképpen akkor ha mégis olyan erős hardware van alatta mint a konkurenseknél...Android körül valahogy nagyobb hype alakult ki mint bármi másnál mobil fronton, beleértve almáékat is. Pl. üzleti célra szerintem nem éppen ideális választás és akkor most nagyon finom voltam. Játékban és multimédiában meg az apple a jobb, az gyakorlatilag már egy játékkonzol is. Lehet velem van baj de én nem érzem az az átütő erőt az androidban, nekem is tetszik, de semmiben sem különb számomra. Igaz én nem is írok programot, én a user szint vagyok, aki elszórakozik vele. Dr.NX
 Dr.NX