Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Köszi, így már világos az üzemidő. Ez egyébként elmegy sleepbe, úgy nem zabál? Az enyém (icarus 701 avagy X5A) standbyba marad, és egy éjszaka alatt az akksi felét felemészti, ha elfelejtem shutdownolni
Ez telefonon ez még elmegy a 3g miatt, de egy wifi-only tabletnél azért ez gáz.
A tok jónak tűnik, kb. milyen szögbe tartja a telefont? 45, vagy 75 körül? Elbírja így a nyomkodást?
Azt vedd figyelembe, hogy a te géped nem szélesvásznú, mint a legtöbb 7'' android, ez már a felbontásból is kiderül (800x600 800x480 helyett).
Utánanéztem, a készüléked a Pandigital Novel nevű kínai gép átalakított változata (rárakták a három gombot az előlapra) [link].
Az enyém összeszerelésével sincs semmi probléma, főleg, mivel ennek fém kerete van, ami miatt nagyon masszív benyomást kelt. Igaz, hogy talán emiatt többet nyom, mint a fémház nélküliek. A kijelző nekem is szép, de sajnos nekem a kisebb felbontású van. Az USB host és a hdmi kimenet / fullHD lejátszás nálam sokat nyomott a latba, hogy végülis ilyenem lett, de ennyiért a tiéd mindenképp elgondolkoztató annak, aki most vesz tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ez telefonon ez még elmegy a 3g miatt, de egy wifi-only tabletnél azért ez gáz.
Dr.NX