Hirdetés
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
tvamos #16366 üzenetére
Szia!
Tegnap megjött nekem is az Aurora II.
Először a rajta levő gyári 0605-ös ROM-mal próbálgattam, de nem sokáig.
Feltettem Aggro0626 A, majd B verziójú ROM-ját, most is ez van rajta, erre vonatkoznak az adatok. A gyári még rosszabb volt.
Otthon: 54Mbit/s TP-Link, 11-es csatorna, 5 / 4 Mbit / s sebességet mértem a Datanet szerverén.
Munkahely: 150 Mbit / s TP-Link, 3-as csatorna, 700 / 400 kbit / s, Datanet.
Letöltöttem a Speed Up Internet gyorsító programot. Ezután megnőtt a sebesség 1,8 / 1,7 Mbit / s-ra. Szintén a munkahelyemen. Majd délután megnézem otthon is a gyorsítás után. Ezek alapján a 11-es csatornán kell használni, ahol lehet.A Ramos W17 PRO-val is gondok voltak egészen a 06.25.-én megjelent ROM-ig. Ezzel kifogástalan lett minden. Most már úgy működik, ahogy eredetileg is kellett volna. ELADÓ.
Bízom benne, hogy néhány hét alatt elérik a kínaiak az Aurora II.-nél is ezt az eredményt. Igazán csak a wifi sebesség, ami problémás. Gyors (Antutu: 7608 pont), szép a képe, a szokásos programjaim mind futnak. NFS, Asphalt nem fut alapban, de annyira nem érdekel, hogy próbálkozzak vele, majd esetleg ha egyszer unatkozom (nem jellemző). Rootolva van, Google Play gond nélkül működik, SGS II-nek mutatkozik be.
Ha valakit érdekel még valami, szívesen megnézem.
16370 Prien: a dobálás alatt azt érted, hogy megszakad? Mert nekem nem. Ellenben alvó állapotban igen, leszakad, de felébresztés után azonnal kapcsolódik. Most átállítottam a speciális beállításoknál "allways"-ra - meglátjuk így is leszakad-e alvás közben. úgy néz ki így már nem - de ez még hosszabb tesztelést igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB blue kék Apple garancia
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest