- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Mittu88 #12959 üzenetére
Concorde Tab 10.1
Ez nem IPS, de legalabb megkapod otthon, supporttal, meg garanciaval, meg azonnal ott van a kezedben, ha kifizeted.Ha kiegyezel kisebb geppel, akkor azert van sok lehetoseg, meg olcsobbak is. Ha tudsz hozzatenni, ahoz az arhoz, akkor meg vegtelen a lehetosegek szama.
(#12962) Frederic
Ilyeneket olvastam en is, ezert nem vettem olyat. Pedig szep az a telefon. Most Motorola Atrix 4G-m van. Nem volt draga, (2 ev huseggel vettem,) es teszi a dolgat. (Nekem az SGS2 nem jott be.) A launcher cseren kivul semmit nem csinaltam. Kell az 1G RAM, de ez a telefon.. .nagyon gyors! Sajnos, mindig ezt nyomkodom, amikor tabletet nezni megyek. Hat.. a Yarvikt, meg ilyesmik ez utan... gagyik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest