Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Raspberry Pi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Kedves (senior tag), aki nem jártas a google keresésben...
Nem tudom mennyire érzed ebben is az iróniát.
Nem akartalak megbántani, ne haragudj.
Sajnos a magyar ember többsége egy valamit sosem akar megérteni, vagy csak a mesékben hisz, nem tudom.
Adott egy eszköz, aminek a gyártási költsége tételezzük fel 40$, a gyár tovább adja a kereskedőnek 60+2$ (szállítási költséggel), ha 100db készüléket vesz csak 58,5$, ha 500db-ot akkor 57$.
Tételezzük fel, hogy ez az eszköz "eredeti" (OEM Netxeon), nem klón).
A kereskedő tovább adja 70$+2$-ért... (tehát nem 3990FT)
Valaki felkiált a fórumban, nézd, itt milyen olcsó, itt kell megvenni, mert 50+2$, ugyan az a neve.
Aztán jövök sírni, hogy nem megy fel semmilyen rom, a lan sebessége 12mbit/s, és haldoklik az eszköz.
Nem baj, megpróbálom eladni, veszek másikat...
Tételezzük fel, sikerült eladnom 30$-ért, ám ismét bele esek ugyan abba a hibába, mert még mindig a "teljes" gyártási eladási költség alatt akarok venni eszközt.
Igaz már jócskán afölött járok, hogy itthon megvehettem volna egy ellenőrzött "eredeti" készüléket, ami az áfát is tartalmazza, de nekem kérem elveim vannak, no meg fórum szabályok, így továbbra is linkelgetem a dögöljön meg a szomszéd lova is linkeket...

Tanulság?
Gearbest, Geekbuying
Itthon meg áramosbolt...
Direkt nem linkelgettem, hogy ne dögöljön meg a szomszéd lova
-
törölt tag
Mi ezen a megtévesztő? Bepötyögtem a Google keresőbe a típust. 2011 -es találatot is dobott. A ma már őskövületnek számító, Allwinner A10 -es, MK802 miniPC itteni topikja pedig 2012 júliusában indult. Te ebből mire következtetsz, mit tudhat az a kütyü, egy AML S8xx -hez képest? Szerinted megtévesztő Lifeforce megjegyzése?
-
-
Janaboy
veterán
Szerintem hosszabb távon egy HTPC-vel jobban jársz..persze az ára is magasabb..
Bár nem volt még amlogic eszközöm, de ahogy olvasom ezek olyanok amilyenek..Ha médialejátszás a cél, akkor Xtreamer, Asus oplay, A.c. Ryan, popcorn hour.. pl ezekből találsz használtan jó áron..még olyat is találhatsz, amelyik támogatja a HD hangokat...
Mede8er már drágább.. -
-
törölt tag
Szép kívánságlista. Ezek közül melyiket kellene tudnia? A "mindent lejátsszon" ugyanis elég tág fogalom és nehezen lenne teljesíthető. Hallottál már a RED Weapon Dragon kameráról? SSD -re rögzít full frame, 6K -ban (19Mpx), másodpercenként 100 képkockát. Szerinted?
-
Lifeforce
őstag
Már automatikus, és igen, át frissítettem mindegyiket.
A Q5-ből 3 hardveres változat van, a 2 magos, a 4 magos v1. (elvileg ilyet már nem kapni, de azért rádsózhatják még (2015 előtti gyártás), és a 4 magos most kapható változat.
Ha most rendeled kínából akkor kínai rommal kapod, ha futekotól akkor Angol rommal, de teljesen kompatibilis a két utolsó.
A Q5 IV teljesen más hardver, ne keverd össze!
Légegeret meg olyat veszel amelyik neked tetszik, és kihasználod
-
Lifeforce
őstag
Na még egyszer

A Kínai és a Futekos változat egy és ugyan az.
A Futekosról eltávolították a kínai feliratokat (külsőleg), belsőleg hardveresen ugyan az, szoftwerben pedig nyitott recoveryvel szállítják.
Egyedüli különbség a szoftverben, hogy a launcher más, és el vannak távolítva a kínai feliratok.
Viszont innentől kezdve teljesen lényegtelen lett melyik milyen.
-
Lifeforce
őstag
Nagyon nincs mit mutogatni rajta.
Sajna blogolni nincs időm, de Ilyen volt és ilyen lett.
Nincs mit szépíteni ezen, a futeko féle rom került rá (3.0.2), azzal különbséggel, hogy a gyár fejlesztője írta alá a firmwaret (hogy bele lehessen frissíteni a kínai verzióba), és hozzá csomagolta a nyitott recoveryt.
Tette ezt azért, hogy a futeko féle romokkal lehessen tovább frissíteni, mivel a készülék ugyan az. -
interstate76
addikt
Tudtommal nincs kártyáról futó verzió, de nem vagyok naprakész. MK808B Plus-on a droid helyett tudtam csak telepíteni, az biztos.
(#4417) synar Tudom, de nem kell még egy, OpenELEC-et futtató készülék. Persze lehet, hogy akkor eladnám az MK808B Plus-t.
(#4418) Lifeforce Geekbuyingos link volt, és direkt rákérdeztem, miután elküldte, hogy biztosan az ő készülékéhez való-e, mert sok a klón és abból baj lehet, de leokézta. Az is biztos, hogy nem direkt vert át, mert ennyi pozitív minősítéssel (20e+) - elvileg legalábbis - nem hülyegyerekek, hanem megbízható kereskedők árulnak dolgokat. Mindegy, nyitottam dispute-ot, mert nem volt kedvem tovább levelezgetni vele, főleg így, hogy hülye a saját készülékéhez. Én meg azt hittem, hogy ha ilyen eladónál alaposan körüljárom a témát, akkor nem igazán nyúlhatok mellé, erre tessék...

-
Janaboy
veterán
A IV-es újabb verzió (erősebb SoC stb), és ha visszaolvasol pár oldalt, akkor látod, hogy Lifeforce azon is fáradozik, hogy a Futeko féle romot tudja rajta telepíteni vagy csinálni egy még jobbat

Openelec sztem nincs rá..
Ha csak az openelec elég, akkor lehet jobban járnál egy m8s vagy MIII-G-vel! A Wetek-re alapból a Kodi segítségével megy az Openelec fejlesztés, csak az asszem drágább.. -
kenand
veterán
35 USD-ért 2db ORVIBO okos konnektort és 2 db LED drivert, nem még nem veszett el másik az Everbuyingtól, de ennyit még soha sem kellett szenvednem egy refundért, pedig 2-300 csomagom jött már Kínából és volt 5-6 db ami nem jött meg soha sem....
(#4273) coreska
nem tudom, hogy csak távirányító alapján be lehet-e azonosítani, táv nekem is a 4-es...akkor promóban 42USD volt -
interstate76
addikt
Én rákérdeztem az Alis eladónál, aki azt írta, hogy ez itt eredeti gyári M8S. Azt is megírtam, hogy azért érdekel, mert custom romot szeretnék tenni rá, szóval ha ezek után nem fog működni a dolog, akkor ebből full refund lesz. De valószínűleg működni fog, mert egyrészt 20e vevőértékelés felett korrekt eladók szoktak lenni, másrészt pedig nyilván nem akar kiszúrni saját magával.
-
vlevi
nagyúr
Ha nem nézel h265 kódolású filmeket, akkor az S802 soc-al szereltek is teljesen jók. Érdemes 2giga memóriával venni, az egy az kevés az androidnak. Ha kell a h265 lejátszási képesség, akkor az s812 a javasolt. Az S805 gyengébb, mint a 812, de tud h265-t, ami viszon a 802 nem.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy régóta hallani az s812 utodjarol, az s9xx SOC, de még nem nagyon tolonganak az ilyen eszkozok a webshopokban.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Raspberry Pi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Gamer Pc - RTX 3060ti, Ryzen 5 5500, 512 gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jobban jársz, hidd el...