Hirdetés
- Projektor topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Olvasgattam itt a topicot és láttam megy a 780 VS 290 vita.
Szvsz aki 290-et vesz,annak vizet érdemes csak rátenni,nem pedig mókolt,VRM-et rendesen nem hűtő megoldásokat,vagy megvárja a custom hűtéseseket,amik már kordában fogják tartani a VGA-t.
Vízzel ugye drágább lesz a kártya,még a 780-asnál is,viszont a teljesítmény is fölötte lesz.
Én személy szerint nem vennék ref kártyát,mert nem szeretnék kompromisszumokat kötni,főleg ennyi pénzért.
A 780 drágább,de én még mindig inkább azt venném,mint mókoljak,vagy bevizezzem a 290-et,hacsak már nincs kiépített rendszerem és csak két csatit,meg blokkot kell rá vennem.
Így már megérheti a 290.
Tulajdonképpen ez a két kártya teljesen egy árban van,ha azt nézzük,hogy a 780 rendes hűtéssel 140k körül van,a 290-hez meg lesz nemsokára rendes hűtés,ami kb. ugyanennyi lesz,vagy olcsóbb kicsit,de akkor az Nvidia is reagál majd talán és csökkent.
Nincs itt semmiféle olcsó VGA,pont úgy van kitalálva ez,hogy mindkét cégóriás szép profitot realizáljon.
Szépen megvan osztva a társadalom,mint egyébként minden másban is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Amazfit Cheetah okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs