- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
SLIre is ugyanugy eleg sokan panaszkodnak az utobbi ev termese miatt. NV topikokban is.
volt CFem masfel evig tavaly oszig, meg voltam vele elegedve. igazabol ha a 300 euros 290xet nem 800 euro lenne beintegralni a rendszerembe, akkor vennek meg egyet. igy mar nem eri meg.
-
Laja333
őstag
Nem vettem, és nem is vennék két kártyás rendszert, egyik gyártótól sem. Talán, esetleg VR mellett el lehet majd rajta gondolkodni, ha... Értem én, hogy több fps, de kb ennyivel ki is fújt az előnye. Hátrányokat meg lehetne sorolni hosszan.
Nem túlzás ha azt mondom, az ilyen rendszer már a megvételkor egy öntökönrúgás, amire a vásárlók önként fizettek be.
Ezek után bocsi, de hidegen hagynak a CF/SLI nyavajgások.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Whisky topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezek után bocsi, de hidegen hagynak a CF/SLI nyavajgások.