Hirdetés
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Akciókamerák
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Enélkül ott vagyunk, ahol kép éve, hogy 10-15 wattra is kerülünk a limittől."
Hú, ez lenne a nekem való kártya.
Halk, hűvös, nem boostol se fel se le, és túlméretezett hűtő/VRM a legkevésbé sem kihasználva rajta. 
(#900) players111: Én értem... Ha a 95 fokos targetes refit lehűtöd 55 fokra, akkor folyamatosan maxon fog boostolni, hiszen melegedhetne, jóval gyorsabb leszel a refinél. Csaképpen neked ilyet nem adhatnak el a a gyártók gyárilag, hiszen a nem-OC-s példányoknak olyan gyorsnak kell lenni, mint a refinek. Tehát lejjebb kell venni a "cél" hőmérsékletet, hogy ugyanúgy antiboostoljon, mint a refi, csak ne 95 fokon, hanem mondjuk 80-on. Ezt veszem ki Abu szavaiból.
Ebből az következik, hogy az extrahűtősöket ugyanúgy be kell masszívan hűteni a target alá (ami ráadásul azokon kisebb lesz), ha ki akarod belőlük hozni a maximumot.
(#902) Tirexi: Abu arra gondolt, hogy amíg nem 95 fok, addig ezerrel BOOST-olja magát, hiszen melegedhetne még, nincs elérve a limit.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Halk, hűvös, nem boostol se fel se le, és túlméretezett hűtő/VRM a legkevésbé sem kihasználva rajta.