Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
"A jövőbe kell tekinteniük, hogy mindig egy lépéssel előrébb legyenek, mint a konkurencia."
Sokat nyernek vele ebben az éveben amikor még szinte elérhetetlen hozzá a hardver esetünkben egy ilyen monitor. Most ez a szuper technológiája csak idegesítő jelenség ahogy látom."akkor biztos nem a hűtéssel fognak foglalkozni, mert nagyon nem érdekli őket hogy Neked nem tetszik a hangja."
Na ezért nem veszek AMD-t mert lesz@rja az igényeimet."Eddig is megvették a ref. kártyákat, és ezután is megfogják"
Egyértelmű, hogy meg fogják venni mert a felhasználót a tesztekkel át lehet verni. Gyorsabb ennél, gyorsabb annál csak éppen majdnem 100 fok és olyan a hangja mint egy hajszárítónak."A ref. mindig hangos volt AMD-nél."
Szerencsére ezt én is megtapasztaltam annó egy 7970-el. Hamar túl is adtam rajta.
(#800) HSM:
Én azt csodálom, hogy ezzel a 95 fokos hővel még nem ment tönkre senkinek sem egy hardvere sem. Na majd később. XD
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Képregény topik
- Peugeot, Citroën topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asrock RX6600XT 8gb
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest