- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Casanova*
üzenetére
Az ígéret bejött. FX CPU-val simán megvolt annyi a gyorsulás.

De amúgy nálam a 4,4Ghz-es i5 4690K-val és 16GB rammal is azonnal fel tudtam tolni High-ról Ultra-ra mindent a 290-el, és sokkal kiegyensúlyozottabb FPS-eket kaptam, lényegesen rövidebb válaszidővel. Nekem az egyik legjobb játékélményt adta így a Mantle az elmúlt kb. 5 évből multiplayer online FPS-ek terén, ami azért nem kis szó.
Persze, technikai szempontból nézve az élményt, mert amúgy a PlanetSide2 volt a legnagyobb móka, de annak a technikai megvalósítása azért nem ezen a szinten mozgott. 
A DX12 alatt (valóban rendesen megírt DX12 programok alatt) én 20-30% előnyt várok a Fury-tól a 980 Ti-hez képest a jelenlegi elképzeléseim szerint. Ez nem ígéret, senki ne értsen félre, csak személyes vélemény. Tudom, hogy van az a bőrönd vastagság, amivel megoldható, hogy ez ne jöjjön be.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Revolut
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- További aktív témák...
- MSI Geforce RTX 3060 Ventus 2X OC
- AMD Radeon RX 6600 XT ASUS Dual OC 8GB GDDR6
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze, technikai szempontból nézve az élményt, mert amúgy a PlanetSide2 volt a legnagyobb móka, de annak a technikai megvalósítása azért nem ezen a szinten mozgott. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)