- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
4k?1080p-ben ugyan kapja már el ennyiért a Ref 980ti-t,függetlenül a szokásos,idióta programozó,NV-s játék és hasonló kifogásoktól mentesen,mert ugye ennyiért már a franc sem kíváncsi a kompromisszumokra.
Ha ezt hozta volna a kari akkor függetlenül a fogyasztástól,mindenki öröm mámorba tört volna ki.Erre kaptunk egy hullámzó teljesítményt,ugyan ott gyenge (Asetto,Projekt,stb...)mint a Hawai és lehet,hogy még így is előre lépés az előző szériához,de van egy 980ti amit egyre agresszívabban áraznak.
Csak egy okot mondjon valaki,hogy ne azt vegyem (és az a világ összes játékában,felbontásában megy mint az állat)?Erre azt kapom válaszul,hogy én vagyok a hülye (meg az a pár százezer ember rajtam kívül) az FHD-felbontásommal,meg a 390x is elég (az én karim jelen pillanatban gyorsabb mint az említett)...ja az OC-s 980-ast is meg lehet akasztani ha akarom
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EVGA RTX 3070 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 GAMING OC 3X WHITE Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER GAMING OC 16G - Alza garancia 2027.12.11 - BESZÁMÍTOK!
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB (Beszámítás)
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.