Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Mit szóltam meg..? A rebrand szériát..~0 innováció, amit tud, azt magával hozta, ill. semmit nem segít a jelenben..mást nem írtam. A 290em OCval ott van a csapatban, sokkal több lehetne benne, ha arra menne a piac, amerre benézte az AMD szokás szerint. Mire eljöve a DX12 valós igényként, fasorban sem lesz..addig meg idegeskedhetek a fogyasztása/melegedése miatt, mellé meg nézhetem, ahogy elfogy olyan szitukban, ahol az elmaradtnak titulált konkurencia megoldása elhúz tőle..ez nem jó döntések eredménye, nem más.
Szomorú, persze..de szomorkodással és együttérzéssel vegyesen is az lesz előbb-utóbb a vége, hogy elvesztik a vevőik bizalmát, a maradék piaci részesedésükkel együtt. Aztán sokra megyünk vele, hogy mertek innovatívak lenni..felvásárolja őket valamelyik konzolgyártó és eltűnnek a PC piacról. Kész csoda, hogy ezzel a stratégiával még élnek kb. Na mindegy..nem való nekem ez a topik, depis leszek

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest