Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Így is nagyon nyöszörögve értétek csak utol. Ha már be van szerelve egy gyengén szellőző gépházba a 290x-ed akkor jön az antiboost effekt amitől aztán várhatod a Titan szintet."
A refi hűtőnek mindegy, mennyire szellőzik a gépház. Ha minimális friss levegőt kap, és nincs alatta egy másik VGA, ami sokszáz wattal fűti, akkor semmivel se rosszabb rosszul szellőző házban. A nyári meleg viszont tényleg ronthat a helyzeten, de az NV fronton is.
Ettől függetlenül nekem se kéne a 290(x) a refi hűtéssel, nekem nem jön be az a hangerő, és a 95 fokos működés, de éppen erre találták ki, hogy rossz körülmények közt is hozza, amit kell."Szerinted a custom hűtés megment majd? Ugyan már... Az is szépen lassan felmelegíti majd a gépházat aztán szépen meg jön a hangja."
Egy rendes tuninghűtés röhögve meghűt ennyit. Aki pedig ilyen karit vesz, vélhetőleg nem egy szellőzés nélküli 5000 forintos házba rakja. Aki mégis, az pedig megérdemli.

Én is így voltam a speckó hűtős 7970-eimmel. Csak fogtam, beraktam a gyári hűtésű Silverstone TF01 házikómba, kis alulfeszelés, Ghz edition-é varázsolás, és már mehetett a játék néma csendben....

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Eladó Inno3D iChill GTX 1070 X4
- 27% - GIGABYTE RTX 5090 GAMING OC 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest