Hirdetés
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Így is nagyon nyöszörögve értétek csak utol. Ha már be van szerelve egy gyengén szellőző gépházba a 290x-ed akkor jön az antiboost effekt amitől aztán várhatod a Titan szintet."
A refi hűtőnek mindegy, mennyire szellőzik a gépház. Ha minimális friss levegőt kap, és nincs alatta egy másik VGA, ami sokszáz wattal fűti, akkor semmivel se rosszabb rosszul szellőző házban. A nyári meleg viszont tényleg ronthat a helyzeten, de az NV fronton is.
Ettől függetlenül nekem se kéne a 290(x) a refi hűtéssel, nekem nem jön be az a hangerő, és a 95 fokos működés, de éppen erre találták ki, hogy rossz körülmények közt is hozza, amit kell."Szerinted a custom hűtés megment majd? Ugyan már... Az is szépen lassan felmelegíti majd a gépházat aztán szépen meg jön a hangja."
Egy rendes tuninghűtés röhögve meghűt ennyit. Aki pedig ilyen karit vesz, vélhetőleg nem egy szellőzés nélküli 5000 forintos házba rakja. Aki mégis, az pedig megérdemli.

Én is így voltam a speckó hűtős 7970-eimmel. Csak fogtam, beraktam a gyári hűtésű Silverstone TF01 házikómba, kis alulfeszelés, Ghz edition-é varázsolás, és már mehetett a játék néma csendben....

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest