Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laja333
üzenetére
64 ROP-pal nemigen lesz gyorsabb - talán 4K-ban, de ott sem feltétlen minden esetben.
Amúgy ezt a szégyen dolgot én sem értem.
Van egyszer a vásárlói szempont, ahol hasonló áron kapunk hasonló teljesítményű kártyákat. Ezen nincs mit szégyenkezni.
Műszaki szempontból teljesen más filozófiát követ a két termék. A Maxwell konzervatív és agyoncsiszolt minden szegletében, és számos okos kompromisszumot tartalmaz, amivel a jelenlegi igényeket jobban ki tudja szolgálni. Ezzel szemben a GCN 1.2 csak fél lábbal van a jelenben, ennek a következménye a nagyobb fogyasztása. Hogy bejön-e ez a filozófia, azt majd meglátjuk, de kisebb piaci szereplőként ez az egyetlen lehetséges kitörési irány, és szerintem becsüldendő, hogy próbálkoznak.Szóval akkor hol van a szégyen?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest