Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem próbáljunk meg az objektív irányba visszakanyarodni, mert ebben a hsz-ben már megint óriásira vannak nagyítva az nVidia problémák

A 660Ti esetében már hallottam olyanról, akinek az unokatestvére már olvasott ilyen problémáról, de a gyakorlatban egyetlen tesztet nem láttam, ami kimutatta volna. Minden bizonnyal azért, mert a driver úgy reprezentálja a kártyát, hogy 1.5GB-nál többet ne nagyon akarjon senki beletölteni (erre konkrétan láttam videot). Én is azt gondoltam a koncepciót elolvasva, hogy ez gázos, de a gyakorlat nem igazolta.
A 970-nél pedig miért nem megoldás a driveres korlátozás? Teljesen korrekt 3.5GB-os kártyád lesz tőle
Az egy külön ügy, hogy az nVidia átb***ott mindenkit 0.5GB-tal, ezt egyénenként érdemes eldönteni, hogy lenyeli-e az áldozat - viszont ez nem műszaki kérdés. Semmi gond nincs ezzel a vágással műszakilag, ha ésszel van használva.(#5789) proci985: ja, kb. ennyi. A tisztességtelen piaci magatartást kimerítette a dolog, és egy szűk kört gyakorlatilag is megszívattak vele, de a többségnek ár/teljesítményben még mindig jó. Tanulságok értelemszerűen vannak

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest