- Valami baja van a tápomnak
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Milyen TV-t vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
persze, ismerosi korben legalabb ket 970 lett az ajanlasommal azutan, hogy en mar legariztattam a sajatomat es levizeztem a 290xet.
tanulsag... passz, ne vegyel megjelenesen beluli hat honapban videokartyat? soha ne vegyel olyan videokartyat aminel nem adnak meg gyari TDPt? segit, ha tisztaban vagyok par computer science alappal? megis inkabb
pekvizvezetekszerelo?
-
HSM
félisten
Teljesen korrekt 3,5GB-os kártyád LEHET belőle, ha figyel a driver.
-Ugyankkor szivacs van, ha valamiért nem megy a driver (értsd ki vagy szolgáltatva elég keményen a termék supportnak, és azt is tudjuk, az Nv milyen kegyesen bánik a régi szériákkal)
-Nagy kérdés, fog-e működni DX12/Vulcan alatt az ilyen driveres magic, mert a fejlesztők nem biztos, hogy erre kellőképpen oda fognak figyelni maguktól.Szerintem itt műszakilag egyáltalán nem állnak szépen a dolgok.
Nem műszakilag persze, le lehet tudni annyival, hogy jelenleg csak keveseket érint, és jelenleg van működő workaround, és különben is kit érdekel, mi lesz holnap, úgysem tudjuk. De egy 100 000 forintos kártyánál ekkora ordító műszaki disznóságot, vagy lesz belőle gond, vagy nem? Háááát....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Valami baja van a tápomnak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Suzuki topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- World of Warships
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem műszakilag persze, le lehet tudni annyival, hogy jelenleg csak keveseket érint, és jelenleg van működő workaround, és különben is kit érdekel, mi lesz holnap, úgysem tudjuk. De egy 100 000 forintos kártyánál ekkora ordító műszaki disznóságot, vagy lesz belőle gond, vagy nem? Háááát....