Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
persze, ismerosi korben legalabb ket 970 lett az ajanlasommal azutan, hogy en mar legariztattam a sajatomat es levizeztem a 290xet.
tanulsag... passz, ne vegyel megjelenesen beluli hat honapban videokartyat? soha ne vegyel olyan videokartyat aminel nem adnak meg gyari TDPt? segit, ha tisztaban vagyok par computer science alappal? megis inkabb
pekvizvezetekszerelo? -
HSM
félisten
Teljesen korrekt 3,5GB-os kártyád LEHET belőle, ha figyel a driver.
-Ugyankkor szivacs van, ha valamiért nem megy a driver (értsd ki vagy szolgáltatva elég keményen a termék supportnak, és azt is tudjuk, az Nv milyen kegyesen bánik a régi szériákkal)
-Nagy kérdés, fog-e működni DX12/Vulcan alatt az ilyen driveres magic, mert a fejlesztők nem biztos, hogy erre kellőképpen oda fognak figyelni maguktól.Szerintem itt műszakilag egyáltalán nem állnak szépen a dolgok.
Nem műszakilag persze, le lehet tudni annyival, hogy jelenleg csak keveseket érint, és jelenleg van működő workaround, és különben is kit érdekel, mi lesz holnap, úgysem tudjuk. De egy 100 000 forintos kártyánál ekkora ordító műszaki disznóságot, vagy lesz belőle gond, vagy nem? Háááát....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest