- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- Plazma TV topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Spizzi
üzenetére
Maga a koncepció amúgy nem rossz.
Még az eredeti, DF-nek küldött promo anyagnál maradva, pl az Oblivion esetében pár helyen jól látszik, hogy environment & material & lighting vonalon van benne fantázia, nekem kimondottan tetszik amit a háttérrel itt-ott csinál, csak ezt a facelift funkciót kéne hanyagolni belőle egyelőre.
Esetleg ha a promo anyagos faceliftek mértékét egy 10-es skálán most 10-esként értékeljük.., ha ezt az értéket esetleg belimitálnák mondjuk 2-re, még az is elképzelhető, hogy vállalható lenne. Netán ha magát a facelift részét engednék külön kapcsolni On/Off a DLSS 5 opció alatt.., szóval mozgástér az bőven van.
Értem én hogy marketing és emberek millióit kellett most a lehető legkontrasztosabb (leggroteszkebb
) példákkal levakuzni egyszerre deee, azért ez durvára sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) példákkal levakuzni egyszerre deee, azért ez durvára sikerült.