Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
és CsonkaImo:
Én nem vagyok egy nagy szaki ebben a témában, sőt....
De egy kolléga egy másik topikban elmagyarázta, hogy ez a teszt arra hivatott, hogy megmutassa a DX12 képességeit, a teszt alapján VGA teljesítményt nem lehet összehasonlítani(leírják a teszt készítői is), csak azt mutatja meg, hogy az adott hardver mennyi Draw Call/sec-re képes, de ez nem azt jelenti, hogy pl egy játékban erre szűkség is lesz, sőt, biztos hogy egyelőre még nem lesz ennyire szűkség. Tehát ebből azt látszik csak, hogy mekkora korlát volt ilyen téren a DX11. Az tény, hogy az AMD kártyái több Draw Call/sec-re képesek, de ez nem azonos egy játékban mért teljesítménnyel, teljesen más a két dolog....Nem hinném, hogy okot adtam a flegmázásra, nyugodtan utána olvashatsz a dolgoknak....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Léghűtés topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest