Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
"Az ilyen nagyobb léptékű motor upgrade nagyon ritka, főleg az UE játékok esetében."
Pedig pont az UE játékoknál könnyebb elvileg a helyzet, hiszen be tudod tölteni az editorba a régi projekteket. Valorant-ot is összehozták a 4.27-ről 5.3-re. Ott azért könnyebbség, hogy maradtak DX11-en, tehát semmi Lumen, Nanite, Virtual Shadow Maps, csak régi vágású penge éles kép MSAA-val.
"Hellblade II nem kapott motorfrissítést, legalábbis a hivatalos changelog szerint, viszont kapott egy very high grafikai presetet és natív DLSS 4 implementációt."
A felhasználóknak nem igazán szokták kiírni a motorfrissítést, mert a legtöbb ember azt se tudja mi az, szóval ez nem jelent sok mindent
Ritka, amit a Stalker 2 esetén láttunk, hogy kiírják pontosan, hogy igen motor frissítés történt és erre a verzióra. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor láttam hivatalos changelogban motor frissítési infókat 25 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GARANCIÁS!!! Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- ASRock Steel Legend 9070XT 16gb garanciális videókártya GARANCIÁLIS
- 644Kg VGA kártya - Teszteletlen - Videokártya csomag - Vegyes márka és model
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ritka, amit a Stalker 2 esetén láttunk, hogy kiírják pontosan, hogy igen motor frissítés történt és erre a verzióra. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor láttam hivatalos changelogban motor frissítési infókat 25 év alatt.