Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Autóhifi
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
"Ez nagyon szép eredmény. De ha melléteszed azt, hogy.ugyanezen idő alatt a cég piaci kapitalizációja $2000Mrd-ról $3500mrd-ra nőtt, akkor emellett igazából eltörpül."
Szerintem valamit elnéztél, mert ezek a számok a részvényárfolyamra illenek, a piaci kapitalizációja "csak" 1788mrd dollár: [link]Én értem mire gondolsz, de valahogy az átalad írt számok nem egyeznek a valósággal. Lehet csak elnézted valamelyik sort és a részvényárfolyamot értékét vetted kapitalizációnak és úgy értem miért jutottál erre a következtetésre. De így hogy ez az érték valójában messze nem annyi, a kapitalizáció változása sem annyi amennyit felvetettél így ez kissé borítja az egészet, nem ?
A pénznyomatósdiból biztos jutott vastagon a gazdagoknak akár közvetve, akár közvetlenül ez nem kétséges, de az amazon részvényeinek megugrása a piaci sikerek miatt nem meglepő, így az 50%-os részvényárfolyam ugrással együtt nőtt Bezos vagyona is ( aknek valami 4x %-nyi pakettja volt). Bezos 50 milliárdos vagyongyarapodásához az is hozzájárult, hogy idén eladott 16 milliárd dollárnyi amazon részvényt.
Mondom én értem mit írsz és én sem tudom honnan jött a tőzsdére a plusz tőke, mert nem követem a tőzsdét, de nem hinném hogy e mögött valami nagy turpisság vagy vagyonújraelosztás vagy akármi lenne. Meg kellene nézni a részvényesek összetételét és akkor kiderülne honnan volt a plusz forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Temu
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Milyen autót vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest