Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Igen, tudom. De még soha nem volt CPU limitem, a VGA mindig a leggyengébb normál körülmények között. Persze vannak rtx 3070 + i5 4xxx matyik akiknek kell az all core de mégsem ér semmit.
Szerintem a ha egy VGA mellé kell minden mag fullon akkor ott már CPU csere a megoldás. Persze ha nem 280-ról -> 285-re FPS a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Robotporszívók
- Styx: Blades of Greed - Ami eddig történt
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem a ha egy VGA mellé kell minden mag fullon akkor ott már CPU csere a megoldás. Persze ha nem 280-ról -> 285-re FPS a cél.