Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
,,Mégis mit vártál, hogy majd 2 év alatt kihozzák az LP változatot egy 2080Ti szintű hardverként 75W-ból?
"Kérdésedre válaszolva: A saját processzorukhoz rakott IGP-jükhöz képest 60-90%-os gaint. Jelenleg ez az ipari hulladék alig erősebb mint a házon belüli Iris G7.
,,Tudjuk, hogy jön a HP és HPC változat. Minket inkább az érdekel, nem az LP..."
Meglátjuk mit fog tudni, nincs előttem ahogy az Nvidia de főleg az AMD reszketne. Ha 75 wattból annyit se tudnak kihozni mint az Nvidia megcsinált 2016-ban 16 nanon akkor szerintem nincs különösebb okuk az aggodalomra. Persze ettől még lehet a későbbiekben meghatározó szereplő az Intel, csak szerintem ez nem mostanában fog eljönni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- sh4d0w: Nyitlocker
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"