Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
a tökéletes hozzászólás
amit javítanék:
"ÉN még ilyen apit mint a DX12 soha,de soha nem láttam,se DX8,se DX9,se a DX11 nem múlta ALUL ennyire a várakozásokat,és a ennyi évvel a megjelenés UTÁN ennyire nem mutatni semmit,az nem semmi."Röhej ez az egész tényleg ami évek (tized?) óta itt megy a PH!-n a DX12/mantle/vulcan körül (visszaemlékezve DX8.0-8.1 óta). Mindig istenítve van a legújabb mintha valami csoda jönne - hamis illúziókat keltve a fiatalabb usereknél - , miközben igazából csak kicsike lépésekkel haladunk előre.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy tudnék olyan képet vagy játékmenet videót linkelni olyan DX9 játékból amiről senki nem mondaná meg, hogy nem DX 2/mantle/akármifaszom api. És fordítva is.
szerk: Stuttert meg nehogymá kimagyarázza valaki az SSD-k és giga ramok korában...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest