Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"A Palit 980-am ami volt azt tudom példának felhozni. 1550-es boostal, 900-as venti fordulattal volt 75 fok FC4 alatt. Semmi hangja nem volt az ég világon, még ha a fejem a házba nyomtam akkor is kussban volt."
Ez tényleg korrekt. Ennyire csendes 290 szvsz csak vízzel megvalósítható.
(#3688) hpeter10: Azt írta, náluk ez volt a legolcsóbb 290X most. Így tekintetbe véve az eddigi tapasztalatok alapján GPU-nak elég hűtést, a jóminőségű komponenseket, erős VRM-et, vizezési lehetőséget, 3 év garit szerintem korrekt vétel volt. "Matrix áron" nyilván nem lenne jó vétel, hacsak LN2-vel szórakozni.
(#3689) Asbee: A hőfokoknál/hűthetőségnél mindig lemarad, hogy a Hawaii nagyobb tranzisztorsűrűségű, a GM204 398mm2-ével szemben "csak" 438mm2, miközben 5,2 helyett 6,2 billió tranzisztor.
(#3692) Asbee: A Giga 290-ed nem jó példa, ugyanis az összes teszt alapján (magasan) a leghangosabb nem refi hűtő, ráadásul ez kombinálva a torkosabb sima GPU-val és húzva.

(#3693) TTomax: Sehol nem írtam, hogy néma.
Ezt írtam: "2400rpm-en még alig van hangjuk" [link].
Légy olyan kedves, ne forgasd ki a mondanivalóm.(#3695) asdxv: Ezek a potméterek nem arra valók, hogy fel-le tekergesd őket naponta többször.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ezt írtam: "2400rpm-en még alig van hangjuk"