Hirdetés
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
Csupingo
üzenetére
Alacsonyabb csíkszélességre átállt gyártás miatt várhatóan nagyobb órajelek és kisebb fogyasztás lesz.
Nem lesz hűdenagy változás, de ha mindkét mutató a megfelelő irányba mozdul a kettő együtt kellemes hatású lehet. Az élettartammal nem hiszem, hogy probléma volna egyik modellnél sem.@(#35478) b. : Én nem ajnározok semmit. Kifejeztem abbéli örömöm , hogy esetleg olcsóbban jobb kártyákat kapunk. Ez remélem azért nem irritálja szerény személyed.
Az nVidiá-nál ha jól tudom a csúcsok csúcsán levő űbercsúcs kategóriáról beszélünk a mostani kártyák kapcsán, amiknek az árából egy normális használt autót is lehet venni. Itt nem. Ez óriási különbség.
Ettől függetlenül nem jó a kettős mérce sehol sem és én nem is tettem ilyen irányú megjegyzéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest