Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Toshiba notebook topic
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
nem igazán tartom mérvadónak a tesztet, ha leteszteltek volna 20 játékot, már kicsit átfogóbb képet kapnánk, amugy egyikben ez a jobb a másikban a másik, amig ilyen pár ms eltérés van az semmi kb, mérési hiba is lehet, amit már tényleg észrevennél ha lenne mondjuk 20-30 ms difi a két vga közt, az már szemmel érzékelhető, ezeket sztem nem igazán lehet kiszúrni, legalábbis én erősen figyeltem eddig mindig, de nem vettem észre különbséget nv és amd karik közt frametimeban, ha jól látom tesztben nincs is leirva melyik bétával teszteltek, beta5 vagy beta 6 a legjobb most, utobbit a cry 3 miatt érdemes feltenni
egyszer megnéznék egy phs frametime tesztet a legfrisebb driverekkel
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 OC 8GB garanciális, hibátlan
- FRISSÍTVE /01.21./ - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit - 1 vagy 3 év gari
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC - Garancia 2027.02.05
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs