Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
nem igazán tartom mérvadónak a tesztet, ha leteszteltek volna 20 játékot, már kicsit átfogóbb képet kapnánk, amugy egyikben ez a jobb a másikban a másik, amig ilyen pár ms eltérés van az semmi kb, mérési hiba is lehet, amit már tényleg észrevennél ha lenne mondjuk 20-30 ms difi a két vga közt, az már szemmel érzékelhető, ezeket sztem nem igazán lehet kiszúrni, legalábbis én erősen figyeltem eddig mindig, de nem vettem észre különbséget nv és amd karik közt frametimeban, ha jól látom tesztben nincs is leirva melyik bétával teszteltek, beta5 vagy beta 6 a legjobb most, utobbit a cry 3 miatt érdemes feltenni
egyszer megnéznék egy phs frametime tesztet a legfrisebb driverekkel
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest