- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nincs lényegi különbség. A BF3-ban most szerintem egy speckó probléma van, mert a régi driverekkel nem jön elő. Ahol a GeForce frame ideje tényleg számottevően gyengébb az a DiRT Showdown és a Sleeping Dogs. De inkább az előbbiben van kiugró eltérés, utóbbiban is bőven vállalható a különbség.
A Far Cry 3 szerintem egyelőre lényegtelen, mert az 1.04-es patch óta HDAO igen fura képhibákat csinál GeForce-on és a teljesítménye sincs rendben. Ezért nem tudunk vele tesztelni, mert csak Radeonon jelenik meg jól a kép. De az NV tud róla, bár nem tehetnek semmit, mert az Ubi a bűnös most. Az AMD persze rágja a fülem, hogy teszteljünk vele, mert látják, hogy a GeForce-ra nézve kellemetlen lenne az eredmény, ráadásul képhibáról is be kellene számolni, csak nem tudom, hogy mennyire sportszerű az NV nyakába varrni az Ubi hibáját. Részünkről ebből a partiból inkább kimaradunk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Inno3D GeForce X3 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged