Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz daveoff #21838 üzenetére

    grafikában semmi előre mutató
    Ultran a jelenlegi egyik legszebb jatek, ha nem a legszebb szvsz. Nem az effektek miatt, hanem olyan szinten reszletes a grafikaja, amit meg nem lattam. Kepeken es videokon ez nem jon at, de amikor egy lakasban kb nincs ket egyforma textura a mahagoni boritasu falon, az osszes postit es ujsagcikk a falakon olvashato (nem klikkelesre, tenyleg el lehet olvasni mi van rajtuk), az szerintem mindent elmond. A performance problemak egy resze is emiatt van szvsz.

    Gyakorlatilag ugyanaz a helyzet mint a HR eseten: Nem az volt az akkori legszebb jatek (hanem a Crysis3), de reszletessegben es designban behozta a lemaradasat.

    UInel nagyon ugy nez ki a fel dev csapat gondolta arra, hogy nem mindenki 50es FoVval 16:9en jatszik, a masik fele meg nem, es ettol van par problema.

    Performance problema nalam is van, nalam a borderless widescreen oldotta meg a dolgokat kb, de tippre a DX12 lekepezonek a nalam jelentkezo problemakat el kene tuntetnie: Nem a VGA a bottleneckes, nem a CPU (egeszeben) a bottleneckes, en threadlimitre gyanakszom.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák