- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#16729600 #17959 üzenetére
Én annyira örülök,hogy mások feláldozzák magukat és megveszik a kicsivel rosszabb amd-t,hogy én tudjak továbbra is játszani a sátán kártyáján.
Arra még emlékszel amikor amd procit/vga-t hajtottunk és görcsösen kapaszkodtunk az általunk elképzelt ideálba,sőt olyan szájkaratét rendeztünk,hogy még pihizni is lettül küldve?
Na ez pont olyan csak most kívülről nézzük
Hozzáteszem a fenti szép irományból (lehet abu-nak van másodregje?) van egyszer egy 970 sztor ami azért megadható valóban.Van egy bench optimalizálás (amit kb minden cég megjátszott) és a vízalatti tessalálás is kínos és egyet értek,hogy sosem jó ha a piac egypólusú (na de ki is b@szt@ ezt el???)
A másik oldal Hitman/DX12/hű de gyors üt mindent/csak éppen minden textúra mediumon dolgot,vagy az OC Dream páratlan ár teljesítmény mutatóját inkább hagyjuk is,mert az kitaláció biztos,de pl a 780ti vs 290x 20% is csudi jó (még jó hogy volt ez ügyben több teszt is ami mindezt cáfolta).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged