Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
Ne haragudj, hol irtam hogy nevetsegesse tette?
Nem mondtam hogy te írtad: ott van három háesszel a hozzászólásod felett, egy másik, nyilván kicsit sem elfogult AMD-stől.Nekem valaszoltal, valamilyen furcsa okbol ezert gondoltam hogy nekem irod

Mint ahogy az is szimpla tény - és ez az, amit nem bírsz megérteni a jelek szerint, pedig már többen, többször leírták, hogy a Titan nem egy szimpla vga, hanem egy professzionális célra is befogható kártya, ergo az árát így kell nézni. Jó hogy nem a(z azonos chippel szerelt) Quadro/Firepro kártyák árát hasonlítod az otthoni (gémer) vonalhoz...

Kb. olyan ez, mintha egy Corsát hasonlítanál egy Octaviahoz, mondván: mindkettő 5 személyes, és mégis csak fele annyiba kerül az Opel (holott az Octavia csomagtartójába - némi költői túlzással - belefér az egész Corsa).Tessek, kivagom amit az AMD allitott:
Qualifying his statement in gaming terms.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest